Lukas Lundberg på Urbanarts4.

Vernissage 21/6 under Urbanarts4 10.00- 22.00 Enskifteshagen, Malmö.

Mitt namn är Lukas Lundberg och jag är en bildkonstnär bosatt i Vancouver, Kanada. Jag har flera års professionell erfarenhet av offentlig konst, inklusive målning av storskaliga väggmålningar för festivaler, utställningar, företag och evenemang. Jag kommer ursprungligen från Sverige men flyttade till Kanada på grund av mitt arbete inom specialeffekter för film. Mina målningar föreställer ofta porträtt av människor eller djur med abstrakta inslag. Min konstnärliga stil använder högkontrastelement för att framhäva motivet jag väljer att måla. Jag återger ofta ett monokromatiskt färgschema, ibland använder jag en komplementfärg för att reflektera varma och kalla toner. Jag har gjort muralmålningar för flera konstevenemang inklusive; Vancouver Mural Fest, East West Mural Fest Victoria, Brilliant Minds Stockholm, Springbeast Stockholm & Meeting of Styles Copenhagen.

http://www.lukaslundberg.com/

Dela