POESI

POESI- ett verk av GI/wtw, Mech, Ruskig Ångest, FY, Skil, Marr, Vial, Anonym, Trill, Anders Reventlov, Rolf Carl Werner, Julia Rio, Jacob Cowan, Kimmo Svensson och Jocelin Ramirez 2018- 2022. Vägg 1.

Ett unikt måleriskt arbete helt utan budget. Graffiti som saknar motsvarighet i hela Europa. En kamp för ambitionen att få samarbeta. Det finns mycket att berätta om och kring detta verk.

POESI, vägg 2. Målat av Kimmo Svensson, Queen Bless, Ruskig Ångest, Matlo/Cuir, Kim Demåne, Eren Alparslan, Jeanette Hägglund, AnonymX2, Jocelyn Ramirez, Finn Ligoura, Sergio Gio, Marie Sundström, Konst-Nisse, Agneta Neroth och Bates.

Hur formulerar man ett bygglov som innebär att de som deltar för måla precis vad de vill. Precis så formulerar man det. Malmö och demokratin som bäst.

Invigning av POESI på stora väggen vid Stäppen. MKBs kulturgrupp bjuds in för kramar, tårta och information. Detta är alltså inte ett av fastighetsägaren beställt och betalt konstverk men det är ju snällt att de bibehållit det avtal Pärra Von Andreasson gjorde med tidigare fastighetsägaren Briggen om att måla hela fastigheten. Som ny fastighetsägare kunde du ju ha satt stopp för denna unika konstnärliga process. Det har de inte gjort. Så visst kan de få lite tårta. =) (På bilden stjäl Bingo-Bengan showen genom att visa trailern om just, Bingo-Bengan.)

Dela